ET AV LOFOTENS DESIDERTE HØYDEPUNKTET 

OPPLEVELSEN AV REINEFJORDEN 

DETTE VIL SKJE

Vi møtes hos Reine Padling //  Catogården Boutique Home.
Guiden ønsker deg velkommen, og introduserer deg for de andre deltakerne.
Du får sikkerhetsinformasjon og redningsvest, sprutskjørt, padleåre og om du vil kan vi låne deg en stormjakke for å holde vanndråper  unna. Du lærer effektiv padleteknikk. Vi tilpasser kajakken slik at den passer perfekt til deg, og så drar vi på kajakktur til vakre Reinefjorden!


HER ER LITT PRAKTISK INFO

Adresse: Sverdrupsvei 9, 8390 Reine. Tlf: +47 99223228 Du finner oss på Google map. Og ikke stress: det er nok å ankomme 5 minutter før – vi starter i tide. Parker bilen din på den offisielle parkeringsplassen til Reine, eller parker utenfor hotellet hvis det er plass. Kle deg etter været: Varme klær. Vi foreslår ull eller termoundertøy under klærne, en god genser og lue for å holde deg varm på vinteren.  Vi selger økologisk snacks og vannflasker i vår lille butikk, men ta gjerne med din egen vannflaske of fyll den før turen. 
Ta med egen tørrbag til kameraet eller be guiden ta bilder av deg. Ingen tidligere padleerfaring er nødvendig: vi gir de instruksjonene du behøver.. Hvis du har spesielle behov eller noe du mener guiden bør være oppmerksom på, så gjerne fortelle det til guiden før turen starter. Vi er her for deg.
Våre naturguider har kurs i regi av Norges padleforbund og vi er et lokalt bærekraftig selskap. Teamet og guidene består av både lokale og internasjonale kajakkpadlere.
Du finner mer info + en FAQ i menyen her på på nettsida vår.
Send oss ​​gjerne en epost på booking@reinepaddling.no hvis du har spørsmål. .
Vi blir superglade hvis du tagger oss og legger igjen en anmeldelse på google eller tripadvisor, og det beste: bli venn med oss ​​på instagram.KANSELLERING

Du kan kansellere gratis med full refusjon inntil 24 timer før turen starter.  Vi har ingen problem med å forstå at planer kan endres. Vi avlyser vanligvis ikke turer på grunn av overskyet himmel eller spredte regnbyger (havet er ofte spesielt rolig og behagelig ved lett regn), men vi avlyser turer dersom det er for sterk vind eller storm. Da ringer eller sender vi deg en melding om kansellering på grunn av vær og gir deg valget mellom å endre tidsplanen eller motta full refusjon. Vi trenger minimum 2 deltakere for å starte turen.
Du finner billetten din her: rb.gy/y0gwkl


Sjekk også ut mulige tillegg til turen ..vi anbefaler spesielt den nordiske badstuopplevelsen etter en kajakktur eller til og med å starte dagen med yoga på vårt boutiquehotell og aktivitetssenter Catogården.