Reine Paddling //
Kajakkpadling i Lofoten, en levende og vital aktivitet!
Med utgangspunkt fra den vakre havna på Reine, tar vi deg med på en padletur som kan være både morsom, energigivende og avslappende på samme tid. Superlativene sitter ofte løst når vi etter 3 eller 4 timer på vannet, går i land igjen.

Hos oss kan du komme som nybegynner, og samtidig kjenne på den store gleden av å beherske både kajakken og elementene. Vi har moderne dobbeltkajakker og vedlikeholdt utstyr. Har du årelang erfaring fra padling vil du nok også trives i våre guiders selskap og plukke med deg lokal kunnskap. Med egen tørrdrakt kan du låne enkelkajakk.

Padleturene fastsettes etter dagens værforhold, og er alle unike.
Mellom de eldre Lofotfjellene og viltre fjelltoppene som strekker seg rakt ned i fjorden, sklir kajakkene gjennom krystallklart vann. Her kan du erfare både kystkultur og dyreliv på nært hold.

Siden vi er et lokalt guidefirma med både kjærlighet og kunnskap om plassen vår, er det vår misjon å gi deg det beste eventyret.

Her på Reine Paddling har sesongen ingen ende..
Vi i Reine Paddling har gleden av å by på ett av Lofotens vakreste padleområder, og inviterer deg til førstehånds sjøutsikt til fantastiske vakre Moskenesøya. Velkommen til en opplevelsesrik erfaring av Lofoten!